Сагата около Панатинайкос, Каули Оливейра и Филип Кръстев не спира,

...
Сагата около Панатинайкос, Каули Оливейра и Филип Кръстев не спира,
Коментари Харесай

Бивш треньор на Лудогорец подлял вода на Мъри за колумбийско крило

Сагата към Панатинайкос, Каули Оливейра и Филип Кръстев не стопира, само че в Гърция забъркаха Левски в още една. Медиите в южната ни съседка оповестиха, че някогашен кадър на Лудогорец е нанесъл сериозен удар по Левски, написа " Мач Телеграф ".

Става въпрос за Валдас Дамбраускас. Литовецът съумял да измъкне под носа на Станимир Стоилов крило. Това е Сантиаго Москера. 27-годишният футболист бе разгласен през вчерашния ден за ново попълнение на ОФИ Крит. Именно там Дабраускас продължи кариерата си, откакто бе уволнен от Хайдук (Сплит).

Там пък той направи положително на Левски. Треньорът очевидно имаше зъб на българите, откакто бе освободен от " орлите ". Дамбраускас твърдо заби на скамейката Кристиан Димитров. В момента той е част от състава на Левски и се трансформира във второто зимно попълнение на " сините ".

Москера другояче идва в Европа от Депортиво (Кали), където пък се озова, откакто преди този момент бе в мексиканския Пачука и Далас в Съединени американски щати. Твърди се, че у нас е бил цел на Левски, както и на румънски отбори.
 Васил Божков отряза Левски
Васил Божков отряза Левски

Той не е показал предпочитание да посети " сините " в Дубай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР