Сагата около Неймар и оставането му в Пари Сен Жермен

...
Сагата около Неймар и оставането му в Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Пече ли се сделка? Агентът на Неймар се видя с боса на Реал

Сагата към Неймар и оставането му в Пари Сен Жермен търпи ново развиване всеки ден. Според вестник "Спорт ", в този момент има нов поврат в нея, откакто сътрудникът на бразилеца Вагнер Рибейро е бил в Мадрид на среща с президента на Реал Флорентино Перес.

Двамата се видяха по различен мотив преди няколко дни, само че в края на предходната седмица още веднъж са се видели тайно от медиите. Не е ясно какво са обсъждали, само че няма по какъв начин тематиката с най-скъпия футболист в света да не е била дискутирана, като се има поради желанието на "белите " да се подсилят с него.

Според изданието, самият Неймар е заел антуража си да откри метод да провежда напускането му на Пари Сен Жермен. Това обаче няма да е елементарно, защото в контракта му с французите няма клаузи за по-ранно анулиране на съдействието преди 2021 година

Ако желаят да го вземат в този момент, от Реал ще би трябвало да се бръкнат с най-малко 170 млн. евро, което предвид на плануваната гражданска война и тотална замяна на състава на "Сантиаго Бернабеу " може да се окаже прекомерно скъпа инвестиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР