Сагата около Кристиано Роналдо продължава с пълна сила. След като

...
Сагата около Кристиано Роналдо продължава с пълна сила. След като
Коментари Харесай

Ново разкритие от Роналдо: Манчестър Юнайтед не ми вярваше, че дъщеря ми е болна

Сагата към Кристиано Роналдо продължава с цялостна мощ. След като през вчерашния ден бе пусната част от изявление на португалската звезда с журналиста Пиърс Морган, през днешния ден още веднъж бяха изнесени нови скандални разкрития от нападателя на Манчестър Юнайтед.

" Те не ми повярваха, че нещо неприятно се беше случило с щерка ми, което ме накара да се усещам зле. Никога няма да сменя здравето на фамилията ми за футбола. Това в действителност ме боли, тъй като те се съмняваха в моята дума и това, което споделям. Шефовете в Манчестър Юнайтед не имаха вяра на 100%, че новородената ми щерка е болна. Затова не отидох на предсезонната подготовка. Трябваше да бъда там за фамилията ми ", разяснява португалската звезда.

Все повече се спекулира, че " алените дяволи " могат да прекратят контракта на Роналдо още през януари. Тепърва се чакат още разкрития от португалската звезда за това по какъв начин се е чувствал в клуба и какво е неговото мнение по разнообразни въпроси.

" They didn't believe that something was going wrong. "

Cristiano Ronaldo has told Piers Morgan he felt doubted by his Manchester United bosses when he told them his newborn daughter was sick. | | |
— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР