Сагата около Брад Пит и новата му приятелка продължава. Този

...
Сагата около Брад Пит и новата му приятелка продължава. Този
Коментари Харесай

Слуховете около Брад Пит и новата му приятелка продължават, ето как този път

Сагата към Брад Пит и новата му другарка продължава. Този път таблоидите " забъркаха " нов слух, който обаче въобще не е доказан публично, най-малко на този стадий. Брад Пит, който е на 56 години, щял да стане татко за седми път.

Младата му 27-годишна немска другарка била в 3 месец от бременността, настояват жълти издания. От известно време се носят клюки за връзката сред известния холивудски артист и младата немска манекенка Никол Потуралски, а в този момент историята получи ново продължение. 

Виж още:

„ И двамата са разчувствани, макар че Брад беше малко шокиран и комплициран в началото “, споделил неназован източник, непосредствен на двойката. Според медиите, детето би трябвало да се роди напролет, само че дали това е въобще по този начин, следва да разберем. Ако съдим по последната фотография на Никол в Инстаграм, и приемем, че е направена скоро, то тя несъмнено не наподобява бременна.

Виж още:

„ Връзката им се разви доста бързо. Бебето не беше планувано, само че е реалност и в този момент те са в сладко очакване. И двамата желаят момиче, изключително Никол, която към този момент има наследник “, споделил източникът. Анджелина Джоли от своя страна рядко разяснява връзките си с Брад, а по тематиката за евентуалната бременност още по-малко.

Изображение: Instagram/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР