Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ

...
Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ
Коментари Харесай

Георги Стайков полудя, псува Диана Димитрова като каруцар

Сагата сред Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ процес – надалеч освен поради разкритията, които и двамата вършат през несъмнено време, само че и зарада вълната от мнения в обществените мрежи.

Границите на положителния звук от дълго време са минати, само че това, което направи неотдавна Георги Стайков, към този момент е оттатък допустимото. Актьорът псува като каруцар в обществените мрежи и сподели какъв брой противен изказ може да извади за нула време. Каквато и да е повода, не му отива нито на специалността, нито на обществения облик, както може да се убедите, считат и мнозина.



Неотдавна в профила си Диана Димитрова разгласява постановлението на съда по делото, което в последна сметка завоюва Юлиан Вергов. Точно то даде мотив на Георги Стайков освен да мине всевъзможни граници, само че и да изпростее оптимално – по този начин, както надали някой е очаквал.

Не е ясно за какво Стайков реагира толкоз остро по адрес на Димитрова, само че в обществената мрежа той написа:

„ Диана, очевидно че си пишман актриса, пишман писателка и пишман какво ли не, да ти е** майката нещастна, тъй като аз персонално ще те осъждам и си подготви извадките къде си платила налози и по кое време за последните 10 години да ти е** п***** вуйна “.

Под мненията на Георги Стайков разочаровани от държанието му хора осъждат дейностите му, само че той не се разграничава от думите си.

Той написа: „ Не знам дали имате щерка, само че това, което е писала Диана Димитрова към дъщерята на Вергов няма всевъзможни граници и тя си заслужава това, което получава “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР