Сагата между Теди Александрова и Емрах няма изгледи да приключи.

...
Сагата между Теди Александрова и Емрах няма изгледи да приключи.
Коментари Харесай

Циркът продължава! Теди Александрова върна жеста - напсува фамилия Стораро, Емрах бил наркоман

Сагата сред Теди Александрова и Емрах няма изгледи да завърши. Да, Теди сподели, че ще даде финално изявление, в което ще показа всички пикантерии към Емрах, само че тя и преди дни се зарече едно от сторитата ѝ да бъде финално по тематиката, тъй че към този момент не имаме вяра. 

Но, откакто Емрах назова някогашната си " кучка " въпреки и на британски, Теди Александрова отвърна уместно, наричайки фамилията на бившето си гадже " ши*ана фракция ". Направи го на стори в Instagram, където благодари за поддръжката на своите почитатели. " Много ви благодаря, че виждате действително ши*аната фракция, в която бях неумишлено ", написа тя. 

Виж още: Скрит гений се оказа: Григор Димитров сподели новото спортно занимание

Теди за следващ път назова Емрах " наркоман ", като загатна " тревичката му ", както и " Парите и колите " на татко му, без да разберем точния подтекст на концепцията, само че певицата съобщи изрично, че няма да разреши на някой да се подиграва с добрината ѝ и се зарече - напълно скоро ще остави Емрах да се пържи в личен сос.

От десетките сторита на певицата разбрахме, че Тони Стораро е превел още 15 хиляди лева наказателна клауза, само че и 30-те хиляди били по-малко от в началото уговорената сума, която Емрах дължи на продуцента си. 

Виж още: Стана ясно от кое място са парите на Зори Джи! Ето по какъв начин риалити звездата си разрешава тези почивки 

От семейство Стораро резервират безмълвие по тематиката. Единствено Емрах продължава да споделя на стори известия на негови почитатели, които го поддържат. 

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/
https://www.instagram.com/tedialeksandrova_official_/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР