Сагата между лагерите на Джулиана Гани и Илиян Найденов продължава.

...
Сагата между лагерите на Джулиана Гани и Илиян Найденов продължава.
Коментари Харесай

Феновете на Джулката продължават с войната, съсипаха хейтърка с различно мнение

Сагата сред лагерите на Джулиана Гани и Илиян Найденов продължава. Феновете се хапят, злепоставят и влизат в яростни разногласия, с цел да защитят тезата си. А на този декор... Илиян продължава да мълчи и да не разяснява тематиката, не отвръща на мнения. Сякаш безшумно и добродушно е приел, че е прецакал крепко нещата, а почитателите на Джулката биха го " изяли ", в случай че си разреши коментар. Е, това евентуално не е по този начин и е много допустимо скоро да имаме неговата позиция, тъй като дано бъдем откровени - зад всяка постъпка постоянно има причина. 

Виж още: Романтиката е жива! Тита се похвали с букет без мотив в работен ден, с Недко се преоткриват

Пак се отплеснахме в пояснение, ето и действителната причина за този материал: враждуващите лагери и няколко много полюсни отзиви, които са изразени под една от фотосите на Джулиана в Instagram. Потребителка развихри спор, като показа мнението си, че Джулката не би трябвало да се разделя с Илиян, а да се опита да построи връзките си с него. Тя счита, че проблеми от сходно естество би трябвало да бъдат решавани, а и Илиян не бил изневерил, а единствено си бил писал с " някаква ". Друга последователка на Джулката поддържа мнението, което може да прочетете в оригинал тук. Въпросната потребителка е била наясно въпреки всичко, че мнението ѝ ще отприщи вълна от реакции, а те не закъсняха.

Виж още: Цвети Янева в компанията на Пенелопе Круз, Джон Леджънд и куп други холивудски звезди в Дубай 

 Instagram Instagram

Докато едни са съгласни с горното, то други са безапелационни - раздялата е нужна. Team Джулиана считат, че човек не би трябвало да позволява сходни обстановки, само че най-много - да не ги търпи, в случай че се случат.

 Instagram

Други консуматори пък дават отговор на първия коментар, само че с доза подигравка и палаво възприятие за комизъм:

 Instagram

Все отново има дами, които имат съществено мнение по тематиката. Потребителка се включва в заформилата се полемика и написа, че отрицателните връзки сред родителите ще се отразят неизбежно на децата.

Виж още: VessoU избухна в Instagram против злобарите и съобщи: " Само на простака всичко му е ясно "

 Instagram

Докато разногласията и разделянето сред двала лагера не престават, други гледат на обстановката като на " индийски сериал ". 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР