Сагата между Коко Каменаров и Радина Червенова продължава, само че

...
Сагата между Коко Каменаров и Радина Червенова продължава, само че
Коментари Харесай

Пореден обрат в отношенията на една от най-известните телевизионни двойки у нас

 Сагата сред Коко Каменаров и Радина Червенова продължава, единствено че този път май наподобява финализирана. Поне към този миг. Двамата водещи се разделиха и към този момент не живеят под един покрив.

Не е ясно какво е отключило този път решението за разлъка сред двамата, само че най-малко към този момент обстоятелствата приказват, че надали към този момент има път обратно. Коко Каменаров се е върнал при бизнесдамата и началник на " Теленор " Михаела Калайджиева, която живее в къща в Панчарево, а Радина е останала в фамилния им дом в Лозенец.

" Отказвам да приказвам! С Коко си говорете, оставете ме ", подобен коментар прави пред " Галерия " Радина, а Каменаров към този момент не дава отговор на телефона си.

Припомняме, че Радина Червенова и Коко Каменаров се разделиха най-изненадващото и първоначално на миналата година - точно заради забежката на Каменаров със сестрата на Гергана Паси, която през 2014-та роди наследник на предприемача Борислав Дионисиев.

Паралелната си извънбрачна връзка Коко и Михаела поддържали най-малко година, само че за шок на мнозина - даже не се криели, а постоянно били забелязвани хванати за ръце в заведения за хранене. От един миг на Радина Червенова й писна да си затваря очите, стегна си куфарите и отпътува при щерка си Десислава в Швейцария.

След това някогашният началник на Българска национална телевизия направил няколко опита да си я върне, до момента в който най-сетне не отпътувал при нея, с цел да и изиска да й изиска амнистия персонално. Като дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева е вече в предишното. Бившата водеща на " По света и у нас " се решила да му даде финален късмет, само че към днешна дата той наподобява от ден на ден като неверното решение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР