Сагата между Ивайло и ръководството на Омония явно няма да

...
Сагата между Ивайло и ръководството на Омония явно няма да
Коментари Харесай

Петев поискал да се върне. "Омония" го съди

Сагата сред Ивайло и управлението на " Омония " очевидно няма да завърши скоро и обратите не трябва да се изключват.

Президентът Антонис Ционис и хората от Борда на " Омония " са решили нощес да прекратят едностранно контракта на българския експерт и са решили да му платят направеното до вчерашна дата.

Кипърският уебсайт www.themasports.com написа, че посредством своя юрист треньорът е изпратил писмо до управата на клуба, с което я моли да отдръпна решението си и в това време да го върне към тренировките.

Явно обаче това няма по какъв начин да бъде признато от " Омония ", откакто през днешния ден президентът и двама негови сътрудници са внесли иск в съда, с което желаят да бъде наказан и да им заплати финансова отплата да нанесени морални вреди в изявление. Според клуба, това са оскърбителен мнения, които са им нанесли вреди. Дружеството е поверило въпроса на външна правна компания, която в действителност наподобява се ангажира с по-нататъшни дейности против към този момент някогашния треньор на " Омония ".

Ивайло дружно с юриста си Панос Пафитис през днешния ден следобяд е минал през полицейското ръководство, с цел да отговори на въпроси, свързани с изявление, обещано в България и по-специално против тримата португалски играчи Ренато Маграса, Алекс Соареш и Рафаел Лопеш, за които загатна, че има подозрения в лоялността по време на някои мачове.

Българският треньор беше помолен през вчерашния ден да отиде в полицейския сектор, само че заради персонални отговорности не е съумял.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР