Сагата Игра на тронове завършва, но феновете й могат да

...
Сагата Игра на тронове завършва, но феновете й могат да
Коментари Харесай

Започнаха снимките на предисторията на "Игра на тронове"

Сагата " Игра на тронове " приключва, само че почитателите й могат да бъдат спокойни - фотосите на сериал за предисторията й с присъединяване на актрисата Наоми Уотс започнаха в Белфаст, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Временното заглавие на новия сериал е " Кървава луна " . Действието в него се развива пет хиляди години преди събитията в " Игра на тронове ". Сериалът ще наблюдава историята на Децата на гората и ще разкрие " ужасяващи секрети за Вестерос и същинския генезис на белите бродници " .
Масово неодобрение заля интернет след последния епизод на “Игра на тронове ” (СНИМКИ) ВНИМАНИЕ! Тази обява съдържа информация за сезон 8, епизод 5 на "Игра на тронове "
Продуцентите са събрали звезден актьорски състав.

Актрисата Наоми Уотс заяви предходната година, че е получила една от основните функции в " Кървава луна ". Каква тъкмо е тя, не е известно, само че е на " харизматична високопоставена жена с тъмна загадка ".

Това не е първата й роля в сериал. Британската актриса взе участие и в продължението на „ Туин Пийкс” , снимано 25 години по-късно. Тя е работила и преди с режисьора Дейвид Линч. Именно ролята на Бети в „ Мълхоланд драйв “ дава подтик на кариерата й.

Тя взе участие във филми като „ Предизвестена гибел ", „ Четири сватби и едно заравяне “, „ Развод по френски “. Най-важен в кариерата й е „ 21 грама “ – филмът, който й носи номинация за „ Оскар “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР