Сагата Гризман е близо до своя край. Барселона и Атлетико

...
Сагата Гризман е близо до своя край. Барселона и Атлетико
Коментари Харесай

Сагата Гризман е към своя край

Сагата " Гризман " е покрай своя край. Барселона и Атлетико (Мадрид) са постигнали кардинално съглашение клубът от Мадрид да придобие 100 % от трансферните права на френския нападател против 20 милиона евро, пишат испанските медии.
 Барселона пришпорва договарянията с Атлетико (Мадрид) за Гризман
Барселона пришпорва договарянията с Атлетико (Мадрид) за Гризман

Каталунците желаят да се схванат с " дюшекчиите " преди Мондиал 2022

От началото на сезона Антоан Гризман влизаше в съвсем всички мачове след 60-а минута за Атлетико, с цел да може клубът да спести 40-те милиона евро, записана в контракта с Барса, дължими при изиграване на 50 % от мачовете през двата сезона чартърен. И трите страни желаят да сложат завършек на този цирк, който не облагодетелства нито една от тях.

Старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне желае да може да разчита на 100 % на една от звездите си. От своя страна Барса не харесва концепцията, че няма получи 40 милиона евро. Самият състезател също упорства да играе повече, с цел да бъде във форма за Световното състезание в Катар.

Очаква се в новото съглашение Барса да получи към 20 милиона плюс някои бонуси, като договорът би трябвало да бъде подписан публично в околните дни, написа каталунският вестник " Спорт "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР