Сагата дали Килиан Мбапе ще премине в Реал (Мадрид) май

...
Сагата дали Килиан Мбапе ще премине в Реал (Мадрид) май
Коментари Харесай

Мбапе иска в Реал , но мама не го пуска

Сагата дали Килиан Мбапе ще премине в Реал (Мадрид) май няма край. Футболистът неколкократно е заявявал, че това е неговата фантазия и с публично писмо заяви на досегашния си клуб Пари Сен Жермен, че не желае да възобновява контракта си, който изтича през лятото.

Остава обаче едно огромно " Но " - неговата майка. Файза Ламари е сътрудник на надарения си наследник и наподобява, че ще направи всичко, с цел да може детето ѝ да получи най-хубавите условия.

Според изданието " Марка ", представено от bTV, точно тя е повода договарянията с Реал да боксуват.
 Вратар на Реал (Мадрид) сподели кого избира всред Халанд и Мбапе
Вратар на Реал (Мадрид) сподели кого избира всред Халанд и Мбапе

Ето детайлности

" Има търкания сред Реал и Файза Ламари. Всички споделят, че тя е костелив орех. Винаги има спомагателни условия, даже когато на Килиан не му харесва. В момента точно тези условия са много и са спънка двете страни да заговорят на общ език ", написа изданието.

" Ако ни предложат 10 милиарда, щяхме незабавно да ги приемем ", сподели в последното си изявление майката на Килиан.

Файза е играла хандбал на професионално равнище цели 12 години, като даже е била част от националния тим на Алжир. След като синът ѝ разкри своя капацитет, тя сътвори компания, нае едни от най-хубавите юристи и PR експерти и стартира да се грижи за изискванията на футболиста.

Най-удачният вид за Реал е да подпише с футболиста откакто договорът му с ПСЖ изтече на 30 юни. Френският клуб желае да задържи звездата в редиците си, само че надали ще успее да удовлетвори изискванията, които ще сложи Файза.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР