Сагата Apple срещу Beeper изглежда все още не е приключила,

...
Сагата Apple срещу Beeper изглежда все още не е приключила,
Коментари Харесай

Потребителите на Beeper твърдят, че Apple блокира използването на iMessage в техния Mac

Сагата Apple против Beeper наподобява към момента не е завършила, макар че приложението iMessage на Android Beeper Mini е отстранено от Play Store. Сега употребяващите Beeper консуматори на Apple оповестяват, че са били блокирани и не могат да употребяват iMessage на своите Mac.

Последното решение беше резултат от спорната игра сред Apple и Beeper, в която наподобява Apple завоюва.

Beeper, стартъп на създателя на смарт-часовника Pebble Ерик Мигиковски, първо създаде агрегатора на приложения за продан на известия, който разрешава на потребителите да обменят известия от разнообразни услуги като WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Signal, Telegram, SMS и iMessage. Този артикул беше ребрандиран като Beeper Cloud с стартирането на новото Android-приложение, наречено Beeper Mini, което предлага достъп до iMessage на Android-потребителите. Но триумфът на последния беше временен, защото Apple бързо отстрани способността на Beeper Mini надеждно да доставя известията.

Действията на софтуерния колос скоро привлякоха вниманието на законодателите и двупартийна група законодатели желаеха от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати да проверява „ евентуалното антиконкурентно отношение “ на Apple към приложението Beeper Mini.

Потребителите на приложението Beeper сега се оплакват в обществените конгреси, в това число и в Reddit и Discord, че приложението Beeper за Mac-компютрите (Beeper Cloud) не може повече да изпраща или получава iMessages, оповестява TechCrunch. Според известията на потребителите, представителите на службата по поддръжката на Apple им оповестяват, че компютърът им е маркиран като спамещ, заради изпращането на прекалено много известия, макар че това не е по този начин, както настояват потребителите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР