Сафран Баркър и гаджето й ръгбист Луис Рийс-Замит отхвърлиха твърденията

...
Сафран Баркър и гаджето й ръгбист Луис Рийс-Замит отхвърлиха твърденията
Коментари Харесай

Сафран Баркър и приятелят й на ръгбиста прекъсват мълчанието относно слуховете за раздяла и изневяра

Сафран Баркър и гаджето й ръгбист Луис Рийс-Замит отхвърлиха изказванията за разлъка и упорстват, че спортистът е бил правилен.

Това идва, откакто предходната седмица се появиха клюки, че двойката е изложила период на връзката си. Оттогава обаче те отвърнаха на обвиняванията и наподобява, че към момента са мощни.

Спекулациите започнаха за първи път, когато почитателите с зорки очи видяха, че двойката е прекратила следването си в обществените медии. Но в този момент се сподели, че инфлуенсърът и спортистът към момента са мощни и поддържат връзката си от разстояние, откакто Луис се реалокира оттатък езерото в Съединени американски щати.

Източник удостовери, че Шафран и Луис към момента са дружно и се концентрират върху кариерата си, както и върху връзката си. Източник сподели: „ Сафран и Луис са доста дружно и не са се разделили. Те са щастливи във връзката си и не престават да се концентрират върху това и кариерите си. Луис остана правилен на Сафран през цялата им връзка и те остават мощна двойка, която се движи в връзка от разстояние....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР