Съединените щати заявиха в сряда, че ще отменят санкциите срещу

...
Съединените щати заявиха в сряда, че ще отменят санкциите срещу
Коментари Харесай

САЩ налагат отново санкции на Венецуела, тъй като Мадуро продължава да репресира опозицията

Съединените щати обявиха в сряда, че ще анулират глобите против решаващата петролна промишленост на Венецуела, откакто държавното управление на президента Николас Мадуро продължи репресиите си против съперниците.

Администрацията на президента Джо Байдън спря някои наказания, откакто държавното управление на Мадуро и опозицията се споразумяха в Барбадос предишния октомври да проведат свободен и почтен избор през 2024 година под зоркото око на интернационалните наблюдаващи.

Но размразяването завърши, когато съперниците на Мадуро не бяха му беше разрешено да се кандидатира против него на избори, а Съединените щати споделиха, че Каракас не е съумял да реализира прогрес преди крайния период от 18 април.

„ Загрижени сме, че Мадуро и неговите представители попречиха на демократичната съпротива да записва определения от тях претендент, тормозеше и сплашваше политически съперници и незаслужено задържаше многочислени политически артисти и членове на гражданското общество “, сподели представителят на Държав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР