Съединените щати започнаха атаки в Ирак и Сирия в петък,

...
Съединените щати започнаха атаки в Ирак и Сирия в петък,
Коментари Харесай

Ответните удари на САЩ започват в Ирак и Сирия в отговор на атаката с дрон в Йордания

Съединените щати започнаха офанзиви в Ирак и Сирия в петък, първите им ответни удари за убийството на трима американски бойци в Йордания предходната година уикенд, съгласно чиновник от Министерството на защитата.

Съединени американски щати. военните сили удариха повече от 85 цели, удряйки уреди като командни и контролни центрове и места за предпазване на безпилотни летателни апарати, съгласно Централното командване на Съединени американски щати.

Военните дейности са забележителна ескалация във Вашингтон опит за въздържане на възходящата опасност от подкрепяни от Иран групи в Близкия изток – стъпка, изпълнена с риск в чужбина и вкъщи, защото президентът Джо Байдън се стреми да предотврати прерастването на войната сред Израел и Хамас в по-широк спор, като в същото време работи за обезпечаване на своята власт -избори.

Администрацията на Байдън даде ясно да се разбере, че Съединени американски щати ще подхващат военни дейности след офанзивата с дрон от подкрепяни от Иран бунтовници в отдалечена американс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР