Съединените щати трябва да продължат с разследването на украинската връзка

...
Съединените щати трябва да продължат с разследването на украинската връзка
Коментари Харесай

Русия призова САЩ да разследват "украинската следа" в президентските избори

Съединените щати би трябвало да продължат с следствието на " украинската връзка " в изборите за президент предходната година, сподели съветският външен министър Сергей Лавров, представен от РИА " Новости " и " Интерфакс ".

Лавров разяснява обвиняванията против някогашния началник на предизборната акция на Доналд Тръмп, Пол Манафорт, и някогашния му бизнес помощник Рик Гейтс, в интрига против Съединени американски щати, интрига за пране на пари, че не са записали като " непознати сътрудници " - представители на ползите на задгранични публични или частни институции и други. Обвиненията са свързани и с работата на Лавров в Украйна. Според Лавров Киев " има информация " за президентските избори през 2016 година, в които съветските служби приказват за съветска интервенция. Първият посланик на Русия обаче не даде детайлности.

" Ето, откриха украинска диря в връзките на господин Манафорт и неговия помощник. Украинската диря вероятно може да се проверява единствено посредством Украйна, те има какво да опишат за това какви позиции са заемали в хода на предизборната акция за президент на Съединени американски щати ", изясни Лавров, представен от " Интерфакс ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (582)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР