Съединените щати трябва да предприемат действия срещу Северна Корея, като

...
Съединените щати трябва да предприемат действия срещу Северна Корея, като
Коментари Харесай

Китай подкани САЩ да облекчат санкциите срещу Северна Корея

Съединените щати би трябвало да подхващат дейности против Северна Корея, като да вземем за пример облекчение на глобите в избрани сфери и преустановяване на взаимните военни учения с Южна Корея . Това съобщи китайският дипломат в Организация на обединените нации Чжан Цзюн пред Общото заседание на организацията, оповестява " Ройтерс ".

Разковничето е да се подхващат дейности, акцентира той и добави, че Вашингтон " не може просто да приказва за своята подготвеност за разговор без предварителни условия " с Пхенян.

Преди дни Съединените щати предизвестиха, че ще има , Южна Корея и света, в случай че Северна Корея организира нов нуклеарен опи т.
 Съединени американски щати: Ще има ответна реакция, в случай че Северна Корея продължи с нуклеарните проби
Съединени американски щати: Ще има ответна реакция, в случай че Северна Корея продължи с нуклеарните проби

Всеки нуклеарен опит би бил в цялостно нарушаване на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации

Вашингтон и Сеул изстреляха осем ракети земя-земя рано в понеделник край източното крайбрежие на Южна Корея в отговор на залпа от балистични ракети с дребен обхват, изстреляни от Северна Корея ден по-рано.

През последните седмици Северна Корея организира тествания на огромен брой снаряди, в това число най-голямата междуконтинентална балистична ракета (ICBM).

Пхенян възобнови изстрелването на ракети с огромен обхват за първи път от 2017 година през март.

Сеул и Вашингтон се притесняват, че страната може да се готви и за
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР