Съединените щати смятат, че атаките срещу газопровода Северен поток 1

...
Съединените щати смятат, че атаките срещу газопровода Северен поток 1
Коментари Харесай

САЩ: Атаките срещу „Северен поток” 1 и 2 са саботаж

Съединените щати считат, че офанзивите против газопровода „ Северен поток ” 1 и 2 са били бойкот.

Тръбопроводите, свързващи Русия и Германия под Балтийско море, бяха наранени от серия необясними детонации през септември предходната година. Москва назова това акт на " интернационален тероризъм ". Вашингтон изрично отхвърля да има нещо общо.

Дания, Германия и Швеция организираха свои лични следствия. Европейски следователи настояват, че офанзивите са били осъществени съзнателно, само че не са показали кой е виновен. Москва, без да дава доказателства, упреква за гърмежите западните страни.

„ В момента се организират три национални следствия на детонацията на „ Северен поток ” от трима наши съдружници. Няма да изпреварваме тяхната работа, която към момента продължава. Продължаваме да имаме вяра, че това е акт на бойкот. Съединените щати не са взели участие по никакъв метод, макар някои известия в пресата. Трябва да оставим работата на тези следователи да продължи и тя би трябвало да продължи гладко и без никакво въздействие или напън от който и да било ”, безапелационен беше представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, представен от Нова телевизия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР