Съединените щати ще работят със съюзниците си и партньорите си,

...
Съединените щати ще работят със съюзниците си и партньорите си,
Коментари Харесай

Байдън заплаши Русия: Ще има бързи и сурови санкции 



Съединените щати „ ще работят със съдружниците си и сътрудниците си, с цел да вкарат спомагателни наказания против Русия, които ще бъдат бързи и сурови ”, в случай че Москва анексира украински територии. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Франс прес.

„ Референдумите, проведени от Русия, са подигравка, измамлив предлог, с който да бъде изработен опит за насилственото анексиране на части от Украйна ”, посочи Байдън.


Съединените щати към този момент вкараха няколко пакета с стопански и финансови наказания против Русия по отношение на спора в Украйна.

Преди дни Джо Байдън упрекна Русия, че е " нарушила нахално " основополагащите правила на Устава на Организация на обединените нации.

" Тази война цели чисто и просто да отстрани правото на Украйна да съществува като страна. Както и правото на украинците да съществуват като народ ", сподели Байдън от трибуната на Общото заседание на Организация на обединените нации. Той жигосах съветското настъпление, осъществено от страна непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР