Съединените щати съвсем скоро могат да намалят обема на предоставяната

...
Съединените щати съвсем скоро могат да намалят обема на предоставяната
Коментари Харесай

Global Times: Измама на САЩ в ситуацията с Украйна ще се превърне в катастрофа за Европа

Съединените щати напълно скоро могат да понижат размера на предоставяната на Украйна помощ, само че това ще докара до огромни проблеми за Европа. Такава прогноза дава китайското издание Global Times.

" Украинската рецесия, предизвикана от Съединени американски щати, мощно подкопа стандарта на живот в европейските страни: равнището на инфлация в еврозоната доближи рекордно високо равнище, а енергийната рецесия се задълбочи ", се споделя в публикацията.

При това, съгласно създателите, възможна победа на републиканците на ноемврийските избори в Съединени американски щати още по-силно ще удари по Европейския съюз. " Европа ще се сблъска с още по-големи компликации ", прибавя изданието.

Авторите разясняват, че мощната взаимозависимост от Вашингтон значи " злополука за Европа ". " Несигурността и честите промени " в американската външна политика " доведоха до големи опасности " за европейските съдружници, заключават политическите наблюдаващи.

Съединени американски щати поддържат Украйна с военни доставки и парични траншове на фона на специфичната интервенция на Русия. По-рано стана известно за желанията на Белия дом да изпрати на Киев нов пакет помощи на обща стойност...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР