Съединените щати съобщиха за ликвидирането на лидера на Ал Кайда

...
Съединените щати съобщиха за ликвидирането на лидера на Ал Кайда
Коментари Харесай

Тръмп празнува оправдаването си

Съединените щати оповестиха за ликвидирането на водача на " Ал Кайда " на Арабския полуостров Касим ар Рими. Той е бил погубен при американска антитерористична интервенция в Йемен. Това заяви Доналд Тръмп в изказване. Междувременно американският президент отпразнува оправдаването си в процеса за импийчмънт.

Доналд Тръмп означи края на процеса за импийчмънт в Сената със особено събитие в Белия дом. В прочувствена тирада той първо се извини на фамилията си за претърпяното.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Искам да се извиня на фамилията си за това, че трябваше да преминат през тази измислена и гнила договорка на зли и заболели хора. И Иванка е тук, и синовете ми - цялото ми семейство, в това число Барън - Барън, който е младо момче. Стани, скъпа. Ела!
Американският президент беше упрекнат за корист с власт и възпрепятстване на Конгреса, само че оневинен и по двете обвинявания.
Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: Това не е конференция, не е тирада. Не е нищо. Просто тържество. Имаме нещо, което проработи. Минахме през пъкъла, непочтено. Не съм направил нищо неправилно.
Доналд Тръмп не пропусна да нападна и политическите си съперници и дефинира процедурата против него като пагубна и корумпирана и съпроводена с приключване на информация.

Доволният Тръмп демонстративно сподели и първата страница на вестник „ Вашингтон пост " с водещо заглавие, че е оневинен.
 Тръмп продължава борбата за втори мандат Тръмп продължава борбата за втори мандат
Край на опита американският президент да бъде свален от поста. Американският Сенат оправда Доналд Тръмп по двете обвинявания в процеса по импийчмънт - з...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР