Съединените щати са заинтересовани от отслабването на Европа във военната

...
Съединените щати са заинтересовани от отслабването на Европа във военната
Коментари Харесай

Лавров: САЩ се интересуват от военно отслабване на Европа и нейната деиндустриализация - Топ новини

Съединените щати са заинтригувани от отслабването на Европа във военната сфера и от нейната деиндустриализация, сподели съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за кино лентата „ Свят на ръба “. Уроци от кубинската ракетна рецесия “, който беше оповестен на уеб страницата на министерството в неделя.

„ Все повече и повече икономисти освен в Русия, само че и на Запад стигат до заключението, че Съединените щати се стремят изцяло да изтощят и деиндустриализират стопанската система на Европа. Германците реалокират огромен брой от индустриалните си линии в Съединените щати с всички последици за дълготрайната конкурентоспособност на Европейския съюз, произлизащи от това “, означи той. „ В интерес на Вашингтон също е да отслаби Европа във военно отношение, да я държи на крайници, да я накара да наводни Украйна с оръжия и да попълни оръжейните арсенали на страните от Европейски Съюз с американски доставки.

Според министъра политиката на Вашингтон се основава на егоистични стопански ползи и комплекси за идеологическо предимство.

„ Европейците към този момент страдат от икономическите наказания доста по-сериозно от Съединени американски щати “, добави Лавров.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР