Съединените щати са загрижени за действията на Русия в Сирия

...
Съединените щати са загрижени за действията на Русия в Сирия
Коментари Харесай

WSJ: Русия извърши операции срещу водената от САЩ коалиция в Сирия

Съединените щати са загрижени за дейностите на Русия в Сирия поради хипотетичната поредност от интервенции на съветските въоръжени сили против водената от Съединени американски щати коалиция. Това оповестява The Wall Street Journal, базирайки се на американски публични лица.

Русия е направила интервенции този месец, в това число една тази седмица в стратегически ситуирана база в южната част на страната, споделиха те. Отбелязва се, че Русия е нанесла въздушни удари по гарнизона покрай границата на Сирия с Йордания. В материала се акцентира, че Москва е уведомила Вашингтон посредством настоящата информационна линия за идния удар в отговор на хипотетична офанзива против сирийските държавни сили. Предупреждението сподели, че американската войска не е цел на удара, само че съветските сили " са преследвали задачата на Съединени американски щати в Сирия ".

Освен това, съгласно WSJ, по време на удара наоколо до базата не е имало американци и няма жертви измежду американските военни и обединението.

В същото време се акцентира, че дейностите на Русия са разтревожили американските военни, които се притесняват, че неточност в изчисленията може да ескалира в непредумишлен спор сред съветски и американски войски в Сирия, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР