Съединените щати са в процес на преговори с европейските си

...
Съединените щати са в процес на преговори с европейските си
Коментари Харесай

САЩ и Европа обсъждат забрана за внос на руски нефт

Съединените щати са в развой на договаряния с европейските си сътрудници за взаимен метод към възможна възбрана за импорт на съветски нефт. Общите дейности са нужни, с цел да се обезпечат съответни различни доставки, сподели държавният секретар Антъни Блинкен.

Блинкен, който сега е в Източна Европа, сподели, че в събота е разискал въпроса с президента Джо Байдън и други членове на кабинета.

Сега беседваме с нашите европейски сътрудници и съдружници, с цел да разгледаме по съгласуван метод вероятността за възбрана на вноса на съветски нефт, като в същото време се уверим, че към момента има съответни доставки на нефт на международните пазари “, сподели Блинкен пред CNN.

„ Става въпрос за доста дейна полемика. “

Припомняме, че все още енергийният бранш на Русия не е обиден от западните наказания. Някои контрагенти обаче избират да заобикалят да работят с Русия, изключително огромните морски транспортни компании. Има огромен публичен напън всички компании да спрат да купуват съветския петрол, последният случай е акцията против Shell.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР