Съединените щати са редом с Израел в борбата му срещу

...
Съединените щати са редом с Израел в борбата му срещу
Коментари Харесай

Помпейо: САЩ са редом с Израел в борбата срещу Иран

Съединените щати са паралелно с Израел в битката му против Иран, съобщи държавният секретар Майк Помпейо откакто беседва два часа през днешния ден в израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

"Ние сме мощно обезпокоени от рисковата ескалация на иранските закани против Израел и региона и от упоритостта на Иран да господства в Близкия изток ", сподели новият държавен секретар на Съединени американски щати, представен от АП. Помпейо стартира първата си обиколка в чужбина с визити в Близкия изток. Той насочи апел за съгласувани дейности, с които интернационалната общественост да накаже Иран за ракетната му стратегия
Той предизвести, че в случай че в нуклеарното съглашение с Иран не бъдат импортирани промени, президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила ще изтегли Съединени американски щати от него.

Според държавния секретар обсегът на съглашението би трябвало да бъде уголемен и в него да бъдат включени всички закани от Иран - неговата ракетна стратегия и поддръжката му за войнствени групировки в Сирия, Ливан и Йемен. Нетаняху назова Помпейо "истински другар на Израел, същински другар на еврейския народ " и добави, че нуклеарното съглашение би трябвало да бъде или напълно усъвършенствано, или напълно отхвърлено, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР