Съединените щати са предоставили разузнавателна информация, която е помогнала на

...
Съединените щати са предоставили разузнавателна информация, която е помогнала на
Коментари Харесай

NYT: Разузнаването на САЩ помага на Украйна да избива руски генерали

Съединените щати са дали разследваща информация, която е помогнала на украинските сили да убият доста от съветските генерали , починали във войната в Украйна, заяви вестник " Ню Йорк таймс " (NYT).

Вестникът се базира на високопоставени американски чиновници.

Помощта от американското разузнаване е част от напъните на администрацията на президента Джо Байдън за даване на разследваща информация за бойното поле на Украйна в действително време , написа " Ню Йорк таймс ".
 Зеленски: Руските генерали пращат хиляди на гибел в Украйна
Зеленски: Руските генерали пращат хиляди на гибел в Украйна

Западът поддържа Украйна

Вашингтон е дал на Украйна подробна информация за предстоящите придвижвания на съветските войски, както и за местоположението и други детайлности за мобилните военни щабове на Русия, а Украйна е комбинирала тази помощ със личната си разследваща информация , с цел да организира артилерийски удари и други офанзиви, при които са починали съветски офицери.

Разузнавателната информация включва също по този начин предстоящите придвижвания на съветските войски, получени от последните американски разбори за тайния военен проект на Москва за боевете в региона на Донбас в Източна Украйна.

Украински публични лица обявиха, че са умъртвили към 12 съветски генерали на бойното поле, изброява " Ню Йорк таймс ". Все отново Киев отхвърли да посочи какъв брой съветски генерали са били убити вследствие на американската помощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР