Съединените щати са натрупали състояние от конфликта в Украйна, а

...
Съединените щати са натрупали състояние от конфликта в Украйна, а
Коментари Харесай

Китай: САЩ трупат състояние от войната, а Европа плаща солено

Съединените щати са натрупали положение от спора в Украйна, а Европа заплаща цената за това, изключително що се отнася до инфлацията и разноските за сила. Това съобщи представителят на китайското външно министерство Джао Лидзян на конференция, написа Факти.бг.

" Нищо чудно, че някои европейски медии споделят, че Европа би трябвало да се запита: за какво нашият мир и разцвет би трябвало да зависят от ползите на Съединени американски щати? ", означи той.

Джао упрекна Вашингтон, че подценява резултата от Закона за понижаване на инфлацията (IRA) върху други страни, " в това число върху своите така наречен съдружници и сътрудници ", което е " още един образец за хегемонията на Америка преди всичко ".

Преди това Китай предизвести, че Законът за понижаване на инфлацията ще навреди на полупроводниковата промишленост в международен мащаб и увери, че не дава на Русия оръжията, от които се нуждае за продължение на военната си интервенция в Украйна.

Миналата седмица европейската редакция на американския вестник " Политико " заяви, че висши европейски чиновници са гневни на администрацията на Джо Байдън и упрекват американците, че печелят от войната, до момента в който страните от Европейски Съюз страдат.

Русия не пропусна да нагнети обстановката. Няколко дни по-късно ръководителят на съветската Държавна дума Вячеслав Володин съобщи, че Съединени американски щати са въвлекли Европа в своите санкционни войни против Русия и са тласнали европейските страни към безработица, закриване на бизнеси и други тежки алтернативи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР