Съединените щати разполагат с информация, че Русия екзекутира войници, които

...
Съединените щати разполагат с информация, че Русия екзекутира войници, които
Коментари Харесай

Белият дом: Русия екзекутира войници, които отказват да изпълняват заповеди във войната с Украйна

Съединените щати разполагат с информация, че Русия екзекутира бойци, които не извършват заповеди, свързани с войната с Украйна, сподели през вчерашния ден Белият дом.

" Имаме информация, че съветските военни фактически екзекутират бойци, които отхвърлят да извършват заповеди ", съобщи пред кореспонденти представителят на Белия дом Джон Кърби, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Разполагаме също по този начин с информация, че съветски командири заплашват да екзекутират цели подразделения, в случай че се опитат да правят отстъпка, с цел да се предпазят от украинския артилерийски огън ", сподели Кърби.

Представители на Кремъл, съветското министерство на защитата и съветското посолство в Съединени американски щати не дадоха отговор незабавно на молбите за коментар по въпроса.

" Изглежда, че съветската войска употребява това, което бихме нарекли тактичност на човешките талази ", при която стотици, в случай че не и хиляди бойци се насочат по едно и също време към една и съща точка, създавайки резултат на човешка маса, която е мъчно да бъде овладяна от противниците им, съобщи Кърби. " Затова не е изненадващо, че съветските сили страдат от невисок военен дух ", добави той, представен от Франс прес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР