Съединените щати правят всичко, за да унищожат суверенитета и икономиката

...
Съединените щати правят всичко, за да унищожат суверенитета и икономиката
Коментари Харесай

Володин: САЩ правят всичко, за да унищожат суверенитета на Русия

Съединените щати вършат всичко, с цел да унищожат суверенитета и стопанската система на Руската федерация, депутатите би трябвало да се консолидират, с цел да завоюват в специфична военна интервенция. Това сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин на пленарно съвещание на долната камара на Народното събрание, оповестяват съветски медии.

Така той разяснява изявлението на водача на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов, който за следващ път съпостави триумфите на Съюз на съветските социалистически републики и настоящия курс на специфичната военна интервенция. Според Володин сравненията в този подтекст са неприемливи. Той прикани да не се позоваваме на историята, " имаше една обстановка, през днешния ден е друга ".

„ Съединените американски щати, трансформирали се в монополни владетели на света, вършат всичко, с цел да унищожат нашата стопанска система, да унищожат нашия суверенитет. Колеги, най-важното е консолидацията. Най-важното е да осигурим откъм гърба. Днес е значимо да мислим за фамилиите на момчетата, които останаха тук, живеят с нас. Те се нуждаят от помощ. Помислете за тези, които са на фронта. Това е нашият принос към успеха ", добави още Володин.

„ А по кое време стартират диалозите и по какъв начин беше и за какво? Това към този момент приказва, че някой е потреперил, някой е почнал да разсъждава и в душата му се е настанил боязън. И тогава - суматоха. Точно това се пробва да реализира врагът ", съобщи Володин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР