Съединените щати повдигнаха обвинения срещу редник Травис Кинг, съобщава Ройтерс. Той

...
Съединените щати повдигнаха обвинения срещу редник Травис Кинг, съобщава Ройтерс.
Той
Коментари Харесай

САЩ повдигнаха осем обвинения срещу войника, избягал в Северна Корея

Съединените щати повдигнаха обвинявания против редови войник Травис Кинг , оповестява " Ройтерс ".

Той е обвиняем за няколко закононарушения, вариращи от през юли до нахлуване против бойни приятели и поощряване на детска порнография.

Делото на американската войска против Кинг включва осем разнообразни обвинявания според Единния кодекс на военното правораздаване, което обрисува забележителна правосъдна борба за 23-годишния боец след освобождението му от

Говорител на семейство Кинг съобщи, че Клаудин Гейтс, майка на подсъдимия боец, е изразила безусловната си любов и е поискала на сина ѝ " да бъде предоставена презумпцията за непорочност ".

В продължение на седмици американската войска избягваше да отговори на въпроса дали Кинг ще бъде изправен пред дисциплинарни дейности, като наблягаше, че нейният приоритет е да подсигурява, че боецът е получил подобаващите грижи, откакто е бил държан два месеца от Северна Корея.

Освобождаването му от КНДР през септември пристигна след
 КНДР реши да експулсира американеца, избягал в страната през юли
КНДР реши да експулсира американеца, избягал в страната през юли

Той е признал че таи " неприятни усеща против нечовешко малтретиране и расова дискриминация " в американската войска

Кинг беше откаран във военна болница в Тексас на 28 септември за медицински прегледи, в това число такива за психологичното му здраве.

Подробностите за лекуването на Кинг в ареста в Северна Корея остават нищожни и боецът не е обяснил обществено за какво на 19 юли е избягал в една от най-изолираните страни в света.

Армията обаче го упреква в непозволено държание от преди този случай, в това число опит за бягство от военния арест на Съединени американски щати през октомври 2022 година

Кинг е упрекнат и за това, че е склонил консуматор на Snapchat през юли тази година " умишлено и непринудено да създава детска порнография ". Той е обвиняем и за владеене на детска порнография.

Повдигнато му е обвиняване и за непокорство поради овакантяване въз основата си след вечерен час и пиянство на алкохол в нарушаване на разпоредбите на армията.

Кинг се е включил към американската войска през януари 2021 година Той е бил изправен пред две обвинявания за нахлуване в Южна Корея. Младият мъж се е признал за отговорен за нахлуване и за заличаване на социална благосъстоятелност, а точно за щета на полицейски автомобил.
 Американският боец, избягал в КНДР през юли, се прибира вкъщи
Американският боец, избягал в КНДР през юли, се прибира вкъщи

Говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати заяви че Кинг е бил посрещнат от американския дипломат в Пекин

Вместо да заплати санкция обаче, Кинг е избрал да остане повече от месец в ареста в Южна Корея.

Той е трябвало да бъде изправен пред дисциплинарни дейности в Съединените щати след освобождението си от южнокорейския арест. На връщането в страната си обаче той е избягал от интернационалното летище в Сеул и се е отправил към граничната зона сред Северна и Южна Корея.

След това Кинг е пресякъл границата със Северна Корея, където неотложно е арестуван.

Третото обвиняване против Кинг е за дезертиране.
 Сестрата на Травис Кинг не има вяра брат й да е беглец
Сестрата на Травис Кинг не има вяра брат й да е беглец

Семейството не е получило повече информация за местонахождението на Кинг
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР