Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия на своето

...
Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия на своето
Коментари Харесай

Русия изпрати нов писмен отговор до САЩ относно Украйна

Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия на своето писмо от предходната седмица по отношение на рецесията в Украйна, която заплашва да провокира нов спор в Европа, заяви Агенция Франс Прес. „ Можем да потвърдим, че сме получили писмен отговор от Русия “, сподели представител на американската дипломация, без да посочи наличието, съобщи БГНЕС.

„ Вярваме, че да водим обществени договаряния би било непродуктивно, по тази причина ще оставим на Русия да приказва за своя отговор, в случай че желае “, добави той. „ Оставаме изцяло отдадени на разговора за разрешаване на тези въпроси и ще продължим да се консултираме в тясно съдействие с нашите съдружници и сътрудници, в това число и Украйна ".
Четири сюжета пред Путин за офанзива против Украйна
Всяка съветска офанзива, без значение дали е лимитирано навлизане, или изцяло нахлуване, евентуално ще бъде предшествана от хакерски атаки и сабота...
Прочети повече
Тази нова замяна на писма идва в навечерието на телефонен диалог сред държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и съветския му сътрудник Сергей Лавров, които би трябвало да беседват между тях във вторник.

Руското обръщение в действителност е отговор на отговора: Съединените щати изпратиха писмо до Русия предходната седмица в отговор на предложенията за контракт, дефинирани в средата на декември от Москва, с цел да показват своите условия по сигурността. Западните страни упрекват руснаците, че са струпали повече от 100 000 бойци на украинската граница за възможна инвазия.

Кремъл твърди, че не има намерение да атакува, само че приканва за публични " гаранции за сигурност ", в това число по-специално правната гаранция, че Украйна в никакъв случай няма да влезе в НАТО, и връщането към военните контингенти на НАТО от 1997 година

Съединените щати и НАТО отхвърлиха тези основни претенции в писма предходната сряда, само че Вашингтон остави отворена вратата за договаряния по други тематики, като разполагането на ракети или взаимни ограничавания на военните учения. Антъни Блинкен и Сергей Лавров би трябвало да обсъдят това във вторник. 
Байдън: Русия ще си заплати, в случай че нападне Украйна
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че Русия ще понесе " тежки последици ", в случай че нападне Украйна, само че остави вратата за дипломация отвор...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР