Съединените щати не знаят за никаква пратка с маски за

...
Съединените щати не знаят за никаква пратка с маски за
Коментари Харесай

САЩ отричат да са отклонявали пратка с маски за Германия

Съединените щати не знаят за никаква пратка с маски за Германия, която да е била отклонена на летището в Банкок, сподели говорителка на американското посолство в Тайланд, съобщи Ройтерс.

В петък немският министър на вътрешните работи Андреас Гайзел сподели, че пратка от 200 000 маски, предопределена за страната му, е била иззета в Банкок и отклонена към Съединени американски щати. Той назова това "съвременно пиратство ".

"Правителството на Съединени американски щати не е предприемало никакви дейности за отклонение на артикули на (компанията) 3М, изпратени за Германия, нито имаме сведения за такава пратка ", сподели пред Ройтерс говорителката.
По думите й Съединените щати са разтревожени от опитите за всяване на ерес в напъните на интернационалната общественост посредством акции за дезинформация.

Съюзници на Съединени американски щати от Европа до Латинска Америка се оплакаха от тактики в жанр "Дивия запад ", които съгласно тях Вашингтон употребява. Те настояват, че Съединените щати блокират доставки на медицински артикули, предопределени за други страни, и наддават по-голяма парична сума, с цел да се снабдят с тях.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР