Съединените щати използват демокрацията като оръжие за масово унищожение, за

...
Съединените щати използват демокрацията като оръжие за масово унищожение, за
Коментари Харесай

Китай: САЩ използват демокрацията като "оръжие за масово унищожение"

Съединените щати употребяват демокрацията като " оръжие за всеобщо заличаване ", с цел да се намесват във вътрешните работи на други страни, съобщи представител на китайското външно министерство, представен от Синхуа, съобщи Българска телеграфна агенция

" Срещата на върха за демокрацията ", проведена от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, имаше за цел да провокира разделения и борба, да прокара идеологически линии, да инструментализира демокрацията и да отклони вниманието от вътрешните проблеми на Съединени американски щати, добави той.

По думите му американският жанр на народна власт се е отклонил от основополагащите правила на демокрацията и в Съединени американски щати се задълбочават проблеми като политиката на идентичността, партизанщината, политическата поляризация, обществените разделения, расовите напрежения.

Той сподели, че изборите за Конгрес се печелят в голямото болшинство от случаите от претендентите с най-голяма финансова поддръжка. " На доктрина е " един човек, един глас ", само че на процедура е ръководство на малцинствения хайлайф ", добави представителят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР