Съединените щати и Великобритания нанесоха удари по цели на хутите

...
Съединените щати и Великобритания нанесоха удари по цели на хутите
Коментари Харесай

САЩ и Великобритания нанесоха масирани въздушни удари срещу хусите в Йемен

Съединените щати и Англия нанесоха удари по цели на хутите в Йемен. Операцията беше доказана от Вашингтон и Лондон, и е отговор на офанзивите на йеменските бунтовници против плавателни съдове в Червено море.

Почти по едно и също време американският президент Джо Байдън и английският министър председател Руши Сунак, оповестиха началото на ударите с писмени мнения. " Няма да толерираме офанзиви против нашия персонален състав, както и враждебни дейности, които да застрашат свободата на корабоплаването в един от най-критичните търговски направления в света ", написа американския държавен глава.
Прочетете още
Байдън предизвести, че е допустимо да бъдат подхванати и следващи дейности. Подобно е и посланието на английския министър председател - поредност офанзиви заплашват както английски, по този начин и други кораби. Това не може да продължи, се споделя в позицията.

Освен Съединени американски щати и Англия, в интервенцията вземат участие още Австралия, Бахрейн, Канада и Нидерландия. Представител на хутите съобщи, че Вашингтон и Лондон ще " платят висока цена " за тази експанзия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР