Съединените щати и Европа започнаха да обсъждат с Украйна възможни

...
Съединените щати и Европа започнаха да обсъждат с Украйна възможни
Коментари Харесай

NBC: САЩ и Европа обсъждат с Украйна началото на мирни преговори с Русия

Съединените щати и Европа започнаха да разискват с Украйна вероятни мирни договаряния с Русия и това, от което Киев може да би трябвало да се откаже, с цел да реализира компромис.

Това заяви NBC, базирайки се на американски чиновници, съобщи ТАСС.

Според телевизионния канал американски и европейски публични лица „ започнаха умерено “ да беседват с Киев за вероятните последици от мирни договаряния с Москва за преустановяване на спора. По време на тези диалози беше казано, че Украйна „ ще би трябвало да се откаже от нещо, с цел да реализира съглашение “. Такива диалози е имало предишния месец, отбелязва телевизионният канал.

Както означават цитираните американски източници, сходни договаряния са самопризнание, че спорът е в задънена улица и Западът няма да може да продължи да оказва помощ на Киев. Официалните лица споделят също, че „ остава време до края на годината “, преди полемиките за мирни договаряния да станат незабавни.

Руската страна неведнъж е заявявала своята позиция във връзка с обстановката към Украйна на разнообразни равнища. Както означи по-рано представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, Москва постоянно е била и остава отворена за дипломатическо решение на рецесията и е подготвена да отговори на в действителност съществени оферти, до момента в който режимът в Киев не прекъсна и забрани договарянията с Русия, прибавя ТАСС.

Инфо: ТАСС

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР