Съединените щати биха могли да добавят Русия към своя списък

...
Съединените щати биха могли да добавят Русия към своя списък
Коментари Харесай

САЩ могат да наложат санкции на Русия, подобни на тези на Куба и Северна Корея

Съединените щати биха могли да прибавят Русия към своя лист на страните с най-строги ограничаващи ограничения, в случай че нападне Украйна, заяви Associated Press, базирайки се на лични източници.

Според информацията рестриктивните мерки за експорт при положение на съветска експанзия против Киев могат да бъдат съпоставими с прилаганите от Съединени американски щати наказания по отношение на Куба, Сирия, Северна Корея и Иран. „ Ние, в съгласуваност с нашите съдружници и сътрудници, неотложно ще нанесем тежки и големи загуби на съветската стопанска система, в това число нейната финансова система и браншове, които Кремъл счита за сериозни “, е споделил американски чиновник, представен от организацията.

По-рано Bloomberg заяви, че американската администрация обмисля разновидността за ограничение на износа на високотехнологични артикули за Руската федерация, както и на микроелектроника, която се създава по американски технологии или програмен продукт. Списъкът с съставни елементи и артикули може да варира от авионика и принадлежности до смарт телефони, игрови конзоли и тв приемници.

Високопоставен чиновник на американската администрация сподели в събота на брифинг за идните руско-американски договаряния за сигурност, че Русия ще бъде изправена пред " финансови и стопански наказания " и дипломатически последствия при положение на експанзия против Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР