Съединените американски щати продължават да укрепват своите бази и военни

...
Съединените американски щати продължават да укрепват своите бази и военни
Коментари Харесай

САЩ укрепва военните си бази в Сирия

Съединените американски щати не престават да укрепват своите бази и военни постове в регионите, окупирани от ПKK в североизточна Сирия. Според информация получена от локални източници, колоната от 70 камиона е минала през иракски контролно-пропускателен пункт Ал Уалид, на границата със Сирия.
Конвоят с 12 бронирани автомобила, покрити камиони и цистерни за гориво се е насочил към маршрута Хасеке, Ракка и Дейр ез-Зор, където се намилат американските бази и военни постове.
 Прехвърлят се бойни пехотни машини от Съединени американски щати в Сирия Прехвърлят се бойни пехотни машини от Съединени американски щати в Сирия
Международната антитерористична коалиция, настояща под командването на Съединени американски щати, е трансферирала в северо-източна Сирия бойните пехотни машин...
След двумесечен период, американските войски изпратиха в района, 5 военни конвоя от над 300 камиона за последните две седмици.
Със започнатата интервенция „ Извор на мира “ на турските въоръжени сили през октомври 2019 година Съединени американски щати изтеглиха своите бази в оперативната зона и в същото време дадоха приоритет за разполагане към петролните полета.
Американските сили, които не престават да поддържат ПKK и сега разполагат с 11 военни бази и пунктове в окупираните от групировката региони в Сирия: Хасеке, Ракка и Дейр ез-Зор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР