Съединените американски щати отнеха визата на шефа на TAD Group

...
Съединените американски щати отнеха визата на шефа на TAD Group
Коментари Харесай

САЩ отнели визата на шефа на TAD Group

Съединените американски щати лишиха визата на шефа на TAD Group Иван Тодоров, оповестява " 24 часа ". Причината е в обвиняването му като подстрекател на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите.
Заради нея Тодоров е упрекнат в тероризъм, целящ основаване на ужас и суматоха в обществото. Самият Тодоров отхвърля обвиняванията. Той имаше виза, тъй като е представител на тамошна верига заведения за хранене за сандвичи в цяла Източна Европа.
Според изданието това е втора глоба за Тодоров от Съединени американски щати. През 1997 година той е разследван поради скиминг. С данни, получени от негови ПОС терминали, са пазарувани компютри от Съединени американски щати. Затова от Щатите му забранили да върви в страната. Заради липса на доказателства обаче, възбраната била махната.
Припомняме, че през вчерашния ден съдът остави Иван Тодоров за непрекъснато в ареста.
По-рано през bTV юрист Ина Лулчева съобщи, че компанията на нейния клиент няма нищо общо с хакерската офанзива. " Няма нито едно доказателство за подбуждане. Всички доказателства касаят активността на компанията, те не касаят хакерската офанзива ", означи още Лулчева.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР