„Съединението е не да гледаш само своите хора, а да

...
„Съединението е не да гледаш само своите хора, а да
Коментари Харесай

НА ЖИВО Бойко Борисов към Радев: Новият главен прокурор  мож...

„ Съединението е не да гледаш единствено своите хора, а да приказваш с политическите противници”. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява изявлението на президента Румен Радев, че първите думи на водача на ГЕРБ ще са пред новия основен прокурор. Борисов попита от къде президентът знае, че ще подхванат точно него, а не Пламен Узунов за торбичките или другите хора на Радев за техните далавери.

Според Борисов през днешния ден е ден, в който би трябвало да се приказва за Съединението и да си честитим празника, а не да се противопоставяме партийно и това да се менажира от президента. „ Петър Стоянов, Росен Плевнелиев, Георги Първанов също са били в рецесии, само че са успявали да понижат напрежението и най-после страната е излизала от рецесията “, съобщи Борисов. Той акцентира още, че го боли, че ремонтът на Околовръстното е завършил предварително, а на стадионите работели по 3-4 служащия.

Бойко Борисов дойде в Пловдив откакто научил, че съпартийците му ще сервират цветя пред паметника на площад Съединение. Той решил да се включи към тях. Той дойде в града под тепетата тъкмо в 15:30 часа пред паметника. Там го посрещнаха членовете на партията, а първи с него се ръкуваха Иван Тотев и Дани Каназирева. „ Тука си е топличко “, съобщи Борисов и поздрави с празника всички от ГЕРБ. Лидерът на партията сервира цвете пред монумента. Направиха си групова фотография и по-късно се насочиха към хотел Империал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР