Съединението е най-голямата сила и за да вървим напред, трябва

...
Съединението е най-голямата сила и за да вървим напред, трябва
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Съединението е най-голямата сила

Съединението е най-голямата мощ и с цел да вървим напред, би трябвало да сме сплотени в общите ни упоритости.

Това разяснява през днешния ден зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Думите му са във връзка тържествата по случай навършването на 133 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия в Пловдив, на които той взе участие. На днешния ден за 26-и път означаваме и празника на гр. Пловдив.

Политикът пожела на жителите на града здраве, разцвет и все по този начин тяхното обитаемо място да бъде атрактивна дестинация за всички българи.

Честванията започнаха с церемониален молебен в Катедрален храм „ Света Богородица “, който бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Пловдивския Митрополит Николай.

Празникът продължава с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Захари Стоянов и пред паметната плоча на майор Райчо Николов на площад "Римски стадион ".

На тържествата участват още ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, народните представители от ГЕРБ-Пловдив Спас Гърневски и инж. Атанас Ташков, ръководителят на Общински съвет-Пловдив Савина Петкова, регионалният шеф Здравко Димитров, заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев, както и още доста жители и публични лица.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР