Съдят полицейски шеф от МВР Ловеч за кражба на ток.

...
Съдят полицейски шеф от МВР Ловеч за кражба на ток.
Коментари Харесай

Съдят полицейски шеф за кражба на ток

Съдят полицейски началник от Министерство на вътрешните работи Ловеч за кражба на ток. Заместник-директорът на Министерство на вътрешните работи в региона се оказа следствен, обвиняем и с обвиняване за кражба на ток. Въпреки тези обстоятелства, до момента в който е разследван и с настояща престъпна регистрация, той е възобновен като заместник-началник на полицията и е с достъп до класифицирана информация.

56-годишният Георги Иванов е началник на „ Криминална полиция” и заместник-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи – Ловеч. Бил е и на управителния пост, само че след това е отхвърлен. Преди година и половина печели три каузи и е върнат в системата. По това време обаче Иванов се снабдява и с обвиняване за кражба на ток.

През 2014 година в дома на полицейския началник е установено нарушаване с данни за нелегално присъединение към електропреносната мрежа. Според енергото Иванов е употребил пет години нелегално електрическа енергия. В документа, с който NOVA разполага, написа, че със наследник кабел, непосредствено към етапа е станало присъединението и е избегнато вярно отчитане на потреблението. Техниците подават сигнал на телефон 112 и идва полиция, с цел да установи кражбата на ток. Две години след случая Иванов е върнат на управителния пост в Министерство на вътрешните работи – Ловеч.

Повече от година Иванов апелира, желае отводи на магистрати и делото против него към момента не може да тръгне. Още първите дни след установеното нелегално връзване към енергото, на Иванов е направена престъпна регистрация.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР