Съдийската комисия прати Драгомир Драганов да свири дербито ЦСКА -

...
Съдийската комисия прати Драгомир Драганов да свири дербито ЦСКА -
Коментари Харесай

Пратиха Драганов на ЦСКА - Лудогорец

Съдийската комисия прати Драгомир Драганов да свири дербито ЦСКА - Лудогорец в неделя от 17,45 ч. С този ход БФС не се вслуша в думите на изпълнителния шеф на " алените " Филип Филипов, като назначи нежелателен от него рефер за последния мач на ст. " Българска войска " в този му тип.
Назначението е много любопитно, защото Филипов категорично разгласи, че ЦСКА не желае двама съответни съдии - Драганов и Радослав Гидженов. Притесненията на Фичо бяха, че тези рефери вършат умишлени неточности в ущърб на ЦСКА.
Сега асистенти на Драганов ще са Георги Тодоров и Диян Вълков. Ключовата роля за отговорник на системата ВАР ще има Волен Чинков, с помощник Мартин Маргаритов.
Филипов приказва след успеха над Славия с 1:0 в " Овча купел ", която класира ЦСКА на 1/4-финал за купата. Гола вкара Матиас Фаетон (27).
" Стана в действителност противен мач. Не беше прелестен за гледане нито от нас, нито от почитателите, само че нашата задача беше да продължим. Ние сме последният тим, който ще стартира да трансформира съдии. Нямаме такива сили и взаимоотношения ", твърди Филипов.
След срещата играчи на двата тима се сбиха в тунела, а почитателите на " белите " изпочупиха част от седалките, замеряйки с тях щаба на гостите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР