Съдийската комисия към БФС излезе с изявление във връзка с

...
Съдийската комисия към БФС излезе с изявление във връзка с
Коментари Харесай

БФС атакува Херо за изказването му след мача с ЦСКА

Съдийската комисия към БФС излезе с изказване по отношение на нападките на треньора на Берое Димитър Димитров-Херо към Ивайло Стоянов. Наставникът на старозагорци упрекна петричкия рефер за загубата от ЦСКА с 0:2 на ст. " Бългрска войска " в последния кръг от efbet Лига.

Съдийските шефове приканват Херо да изнесе нужните обстоятелства и условия за изказванията си, с цел да може БФС да предприеме ограничения.

Освен това от Семеен кодекс към БФС се заканват да подхващат дейности и пред способените държавни органи с оглед определяне на изказванията на Димитър Димитров.

Ето какво нписаха от Съдийската комисия към БФС:

" На свое съвещание на 08.03.2020 година Съдийската комисия към БФС се срещна с публикуваните в медиите изказвания на старши треньора на ПФК „ Берое “ Стара Загора във връзка с основния рефер на срещата ЦСКА – Берое (24 кръг от шампионата на ППЛ, играна на 07.03.2020 г.) Ивайло Стоянов и дейностите на БФС при назначенията на съдиите за футболните срещи.

Семеен кодекс при БФС изрично се опълчва на изнесените погрешни изказвания по отношение на интервенция при назначението на съдиите от всички тимове като се изключи 4-5, както се твърди в изявлението. Призоваваме за демонстрация на професионализъм и феърплей както преди и по време, по този начин и след провеждането на срещите от шампионата. С оглед определяне на посочените обстоятелства и условия в изявлението призоваваме господин Димитров да изнесе пред футболната общност известните му такива. Това би дало опция на органите на БФС да подхващат нужните ограничения, в случай че това се постанова. В случай че господин Димитров не разполага с такива, призоваваме да не се вършат погрешни внушения, които нагнетяват ненужно напрежение във футболните среди.

Семеен кодекс при БФС твърди всички клубове и почитатели, че не е съществуване каквато и да била интервенция в работата на комисията при правене на нарядите на съдиите.

Отделно от подхванатите от БФС дейности, Семеен кодекс при БФС ще предприеме дейности и пред способените държавни органи с оглед определяне на посочените в изявлението изказвания. "

ЕТО ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ НА ХЕРО СЛЕД МАЧА С ЦСКА:


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР