Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определи Минчо Танев за

...
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определи Минчо Танев за
Коментари Харесай

ВСС определи Минчо Танев за временно и.ф. „административен ръководител“ на Районен съд – Царево

Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет дефинира Минчо Танев за краткотрайно изпълняващ функционалностите „ административен началник “ на Районния съд в Царево, съобщи кореспондент на БГНЕС.


След гибелта на досегашния ръководител на Районния съд в Царево – Мария Москова, която почина дружно с щерка си – доктор Даниела Йорданова, при потопа в Царево, Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет трябваше да избрани краткотрайно и.ф. „ административен началник “ на Районния съд в града до осъществяване на конкурс за избор на нов административен началник. Освен това Мария Москова и Минчо Танев бяха единствените съдии в Районен съд – Царево.

Това беше и единствената точка в дневния ред на Съдийската гилдия, откакто беше събран кворум. На съвещанието участваха 10 от членовете на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, като това е първото им съвещание след лятната отмора. Съдийската гилдия уважи с едноминутно безмълвие паметта на арбитър Мария Москова и на всички жертви на наводнението в Царево. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР