Съдийска бригада от Израел ще ръководи първата среща на Лудогорец

...
Съдийска бригада от Израел ще ръководи първата среща на Лудогорец
Коментари Харесай

Съдийска бригада от Израел ще ръководи първия мач на Лудогорец в Европа

Съдийска бригада от Израел ще управлява първата среща на Лудогорец в тазгодишната им европейска акция. Разградчани започват от първия квалификационен кръг в Шампионската лига като посетители на Балкани (Косово).

Главен арбитър на мача ще бъде 36-годишният Гал Лейбовиц от Израел, а неговите сънародници Омер Барбиро и Матитияху Якобов. Четвърти арбитър ще бъде Идан Лейба, също от Израел.

Въпреки че е на 36 години, Лейбовиц има порядъчен опит по европейските терени, където управлява мачове към този момент 10 сезона. През предходната година обаче главно той се концентрира върху срещи от шампионата Лига на Конференциите и в младежката Шампионска лига. Любопитното е, че в клубните шампионати на УЕФА досега не е показвал нито един път червен картон. А и жълтите мъчно ги вади, като приблизително санкционира по трима футболисти на мач. Предвид динамичността на европейските мачове, Лейбовиц е последовател по-твърдата игра.

До момента не е управлявал мачове на български тимове нито на клубно, нито на национално равнище.

Мачът Балкани (Косово) – Лудогорец (Разград) е на 11-и юли от 21.45 часа и ще се играе на националния стадион в Прищина, който носи името на локалната легенда Фадил Вокри. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР