Съдийката от Лом Теодора Тодорова, която обвини шефа на областния

...
Съдийката от Лом Теодора Тодорова, която обвини шефа на областния
Коментари Харесай

Още от сексскандала! Съдийката: Много хора са свидетели на чатовете, ще го съдя за сексуален тормоз

Съдийката от Лом Теодора Тодорова, която упрекна шефа на регионалния съвет на БФС Ангел Стоянов, направи дълъг коментар в обществената мрежа „ Facebook “. Припомняме, че брачният партньор й Свободин Колев, който е треньор на женския отбор на Атлетико (Лом), твърди, че Ангел Стоянов е тормозел половинката му на полова тема, показвайки чат известия от вайбър.

Стоянов отхвърли това и сподели, че всичко е операция.

Ето какво написа съдийката в своя профил във „ Facebook “:

Не ми се искаше да разясня протичащото се, само че по този начин както господин Стоянов се изрича, ще го направя и аз, защото досега не съм си разрешавала изявления. Нека малко да се засрами от годините си и ситуацията, с което се употребява! Не да изяснява пред медии, че щял да ни съди за клюка...Добре, аз пък ще го осъждам за полов тормоз. Не да изяснява, че трябвало да ни бъде неразрешено да се занимаваме с футбол още първоначално, с това демонстрира точно, че постоянно е работил против нас и в този момент към този момент може би повода е ясна. Не да споделя да питат медиите какво име ни се носи в град Лом, тъй като показахме за следващ път, че си търсим правата и не оставяме хора да се подиграват и гаврят с нас.

И да, тъкмо заради това имаме " доброжелатели ". Само, че нито аз, нито брачният партньор ми, сме злоупотребявали с състояние. Той показваше лобизъм към едни клубове за сметка на нашия. Има тъжба до БФС София за негови произволи и нарушение на правилника. Лица точно от футболните среди и БФС са осведомени със случая много от дълго време и постоянно са ме питали за какво не го разкрия. За всичко си има време.

Исках да натрупам материал за доказателство, направих го. Исках да се убедя че наглостта му ще е последна и се убедих. Има способи и средства, с които може да се проследят от кой телефон и номер са изпратени известията. Аз споделям истината и не се тревожа нито от съд нито от безусловно нищо. И за огромно страдание желая да кажа, че с всичките умения и благоприятни условия които има господин Стоянов, в случай че си гледаше работата пълноценно без да толерира едни хора за сметка на други и едни тимове за сметка на други, и ценеше качествата на хората, нямаше да се стигне до тук!!!

Много хора са осведомени и са очевидци на чатовете тъй че... Аз няма от какво да се тормозя!! И ДА ПОДЧЕРТАЯ... АЗ НЕ СЪМ ПОТЪРСИЛА НИТО ЕДНА МЕДИЯ И НЕ СЪМ НАПРАВИЛА НИТО ЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ ИЛИ РАЗКРИТИЕ ДО МОМЕНТА. НО ЗАСТАВАМ ЗАД ДУМИТЕ НА СЪПРУГА МИ, КОЙТО МНОГОКРАТНО Е БИЛ СВИДЕТЕЛ НА СЛУЧВАЩОТО. ИМЕННО ЗА ТОВА И ТОЙ Гражданско отделение РАЗПРОСТРАНИ! ТОВА Е!

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР