Съдията, председателстващ делото на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани

...
Съдията, председателстващ делото на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани
Коментари Харесай

Бракоразводният адвокат на Нейтън Уейд трябва да свидетелства относно хронологията на връзката с прокуратурата на Fulton Co. Фани Уилис: съдия

Съдията, председателстващ делото на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, разгласи, че някогашният юридически сътрудник на Нейтън Уейд, за който тя се твърди, с който е имал интимна връзка, ще би трябвало да свидетелства в съда за това, че знае за времето на връзката им.

Терънс Брадли е някогашен юридически сътрудник на Нейтън Уейд и негов някогашен бракоразводен юрист, за който бранителите настояват, че има директно познание, че връзката сред прокурор Уилис и специфичния прокурор Нейтън Уейд е почнала преди той да бъде нает в делото за интервенция на Тръмп в изборите.

Решението на съдията идва след чуване при закрити врата в понеделник, което ще бъде непокътнато под щемпел, с присъединяване на Брадли и неговия юрист, откакто преди този момент съдията сподели, че наподобява, че Брадли може да е злоупотребил с привилегията си адвокат-клиент.

Това е история в развой на развиване. Проверете още веднъж за актуализации.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР