Съдията по делото Артър Енгорон наложи заповедта за забрана на

...
Съдията по делото Артър Енгорон наложи заповедта за забрана на
Коментари Харесай

Апелативният съд възстановява заповедта за забрана, която забранява на Тръмп да клевети служителите на съда в процеса за измами в Ню Йорк

Съдията по делото Артър Енгорон наложи заповедта за възбрана на 3 октомври, откакто Тръмп разгласява позорен коментар за служителя на съдията в обществените медии. Публикацията, която включваше безпричинно изказване за персоналния живот на чиновника, пристигна на втория ден от процеса по делото на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс.

Джеймс твърди, че Тръмп е преувеличил благосъстоянието си във финансови доклади, употребявани за застраховане на заеми и подписване на покупко-продажби. Тръмп отхвърля да е направил нарушаване.

Engoron по-късно санкции Тръмп с 15 000 $ за нарушение на заповедта за задръстване и го разшири, с цел да включи и юристите му, откакто те сложиха под подозрение видната роля на секретарката Алисън Грийнфийлд на пейката, където тя седи до съдията и разменя бележки и го поучава по време на свидетелските показания.

Адвокатите на Тръмп заведоха дело против Engoron, което оспори заповедта му за задръстване като корист с власт. Те съдиха съдията според щатски з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР