Съдията от Административен съд Иван Шекерлийски и Атанас Камбитов влязоха

...
Съдията от Административен съд Иван Шекерлийски и Атанас Камбитов влязоха
Коментари Харесай

На вниманието на прокуратурата! Кандидат за кмет на ГЕРБ и съдия от Административен съд в тайна завера!


Съдията от Административен съд Иван Шекерлийски и Атанас Камбитов влязоха в загадка сделка за значимо дело. Казусът е обвързван с уволнения без основателна причина основен проектант на общината Васил Тинчев, настояват локални поданици.
Камбитов го изгони без да има прегрешения, поради това, че не изиска да му подпише архитектурен план, който към този момент е осъществен без строителни бумаги. Кадровият скандал се развихри в общинската администрация в Благоевград при започване на тази година и въпросът стигна в съда.

Съдия по делото стана Иван Шекерлийски. Оказа се, че същият този арбитър е първи братовчед на Румяна Шекерлийска, която е счетоводителка на Камбитов. Освен това тя е движила финансите и на футболния тим „ Пирин “, а в този момент „ цъфна “ в листата на Христо Ковачки, прочут като Мама Кажа за претендент за общински консултант в локалния парламент.
Връзката сред арбитър Шекерлийски и Камбитов е ясна, факт е че има спор на ползи и в този случай съдията би трябвало да си даде отказ.
Казусът с уволнения Васил Тинчев напълно се заплете през януари, тази година. С претекст „ тъжба на жител “ кметът Ататас Камбитов реши да го в профил от служба и привиква дисциплинарен съвет, който да нищи позволил ли е арх. Тинчев груби нарушавания и задоволително тежки ли са, с цел да бъде уволнен.
Васил Тинчев изпълнявал значимата служба близо 7 години и от самото начало е бил заставен да взима отпуската си разпокъсана и да почива за не повече от 2-3 дни едновременно поради неспособност да трансферира на различен отговорностите си. Според някогашните му сътрудници, той бил огромен експерт и никой различен не можел като него да се оправя с значимата документи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР